De CastHeinz Filmnieuws

Tygo Gernandt is de schurk!

Tygo Gernandt is de schurk Zak in Heinz de film

Tygo is de schurk Zak in Heinz de film

Tygo Gernandt is de schurk!

Acteur Tygo Gernandt is gecast als de mysterieuze schurk Zak in de op hande zijnde animatiefilm HEINZ. De veelzijdige Gernandt is de tweede grote stem van naam die verbonden is aan het project. Eerder maakte producent BosBros bekend dat acteur en komiek Ruben van der Meer de hoofdrol van Heinz gaat vertolken.

Tygo vertolkt de rol van superklojo Zak

Tygo weet de wrokkige hysterie van de grootheidswaanzinnige superklojo Zak perfect te raken. Met deze vertolking zal Tygo een nieuwe rol toevoegen aan zijn indrukwekkende staat van dienst. Je kent Tygo als acteur van recente films als Boy 7, Bloedlink en Michiel de Ruyter, en van televisieseries als Dokter Tinus en Van God Los. Als stemacteur was hij o.a. te horen in How to Train Your Dragon 2.

Hoe slechterik Zak in zijn zucht naar werelddominantie het leven van de Amsterdamse doe-mij-maar-een-pilsje Heinz totaal in de war schopt is eind 2018 te zien in de bioscoop.

Maar Zak is niet alles. De veelzijdige Tygo neemt eveneens de rol van Drs D.J. Kwark voor zijn rekening, een generatie-X, met de hakken over de sloot afgestudeerde Crypto-Folklorist met een eigen YouTube kanaal op Vimeo. Kwark doet live-streamend verslag van de gebeurtenissen.

Titanenstrijd tussen Heinz en Zak

We kunnen niet wachten te zien en horen hoe de titanenstrijd tussen Tygo Gernandts Zak en Ruben van der Meers Heinz gaat aflopen! Stay tuned voor meer nieuws over de casting van het HEINZ filmavontuur. Op Facebook en deze website posten we de laatste ontwikkelingen, blogs en filmpjes over ‘the making of’ over de verschillende stadia van het productieproces, en straks exclusieve sneak peaks.

Sluit je aan bij het Leger des Heinz!

Je kunt ons helpen om van HEINZ een doorslaand succes te maken. Sluit je aan bij het Leger des Heinz! Like en volg Heinz op Facebook en nodig ook je vrienden uit.

HEINZ is gebaseerd op de strips van Eddie de Jong en Rene Windig, bekend uit kranten en vele stripboeken. Het script voor de film is geschreven door Piet Kroon, die de film ook regisseert. Filmmaatschappij BosBros produceert, met het Belgische Fabrique Fantastique als co-producent. De film wordt geheel in de Lage Landen ontworpen en geanimeerd. Eind 2018 is HEINZ te zien in de bioscoop.