Heinz Filmnieuws

Heinz de Film op Cinecrowd

Heinz de Film op Cinecrowd My rating: 5 out of 5

Heinz de Film op Cinecrowd; Heinzelgangers opgelet!

Heinz op Cinecrowd[UPDATE d.d. 20-01-2016 team Heinz: we hebben het crowdfunding doel behaald en zijn nu in afwachting van verdere financiering, wordt vervolgd!]

Heinz de Film wordt een tegendraadse, typisch Nederlandse tekenfilm over de nukkige Amsterdamse kater Heinz, bekend van de prettig gestoorde strips van Windig en De Jong.

In de wondere wereld van Heinz bestaat het fantastische en het alledaagse doodleuk naast elkaar: toverheksen naast huis-aan-huis verkopers, enge aliens naast serieuze filatelisten. Dieren gedragen zich als mensen. Of niet. Kunnen praten. Of niet. Of toch, dankzij de juiste uitvinding. Het kan allemaal.

Daarom zit Heinz de Film op CineCrowd, draag jij ook je steentje bij?

Waarom hebben we geld van de crowd nodig?

Door een deel van Heinz de film op Cinecrowd te crowdfunden kunnen we gaan bouwen aan een actieve online “HEINZ community”. We willen dat zoveel mogelijk mensen, lang voordat de film in de bioscoop komt, Heinz van haver tot gort leren kennen als het unieke stuk Nederlands sacherijn dat hij is. En daarvoor is een marketingbudget nodig. De campagne zal, net als Heinz zelf, grappig, absurd, uitdagend en onconventioneel zijn. We willen het geld ook aanwenden voor de opnames van de stemmen. Met hulp van deze financiering kunnen we ons een cast veroorloven met een goede staat van dienst en kunnen we grote namen benaderen.

Met enthousiaste steun op CineCrowd kunnen we bij de financiële partijen aantonen dat het publiek het buitenbeentje Heinz een warm hart toedraagt. Alleen zo kan de film er komen!

Kom bij de film! Steun HEINZ de Film @ cinecrowd.com/heinz. En check HEINZ de Film op Facebook voor meer exclusieve videos .